Tози сайт използва 'бисквитки'. Оставайки на сайта се съгласявате с използването на 'бисквитки' от наша страна. Съгласявам се Научете повече

Поръчайте по телефона

от Понеделник до Петък от 9:30 до 15:30

Събота и Неделя от 10:00 до 15:00

0879 550 557

Важно!

Уважаеми клиенти,
Детска кухня Юначе продължава своята дейност със засилени противоепидемични мерки.
Екипът на кухнята спазва всички хигиенни препоръки и мерки за предпазване и ограничаване на разпространението на COVID-19 (корона вирус).
Доставките продължават да се извършват както и до сега. За промени в работното време на пункта, от който получавате храна - моля, да се свържете директно с него.

Заповед за въвеждането на противоепидемични мерки в страната на здравния министър на Република България

Привет!

Kъм менюто

Детска кухня Юначе е частна специализирана детска кухня в София. Нашето желание и цел е да осигурим на децата Ви здравословна храна, съобразена с изискванията и наредбите отнасящи се към детското хранене и изготвена от нашия инструктор диетолог по хранене.

Менютата, които предоставяме, са съобразени изцяло с хранителния режим на децата Ви и са подбрани от новоиздадения сборник рецепти и ръководство за здравословно хранене на деца до 3 годишна възраст.

Подбрали сме за свои партньори фирми — доставчици и производители на продукти с най-високо качество, сертифицирани по БДС и притежаващи всички хранителни и вкусови качества, необходими за правилното и здравословно хранене на Вашите деца. Убедени сме, че съвместно поставяме едно по-високо ниво и качество в детското хранене.

При нас се нахрани и Юначе ти стани!